Loading...

Wouter Sinnige

Home / Over mij

Hallo ik ben Wouter Sinnige

Ik ben een ervaren vormgever die zijn opleiding tot grafisch vormgever heeft gevolgd op het Media College Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik bij drie bureau's mogen stage lopen. Dit was bij "Icke Design", "Made in Haarlem" en bij "Duo Communicatie". Na het behalen van mijn diploma wist ik het zeker, ik wil verder in dit vak. Na gewerkt te hebben bij Sissy-Boy en Drukbedrijf.nl heb ik nu besloten om voor mezelf te beginnen!

Meedenken

Als grafisch vormgever ben ik niet alleen bezig met vormgeven. Ik denk ook graag mee over hoe we jouw klanten zo goed mogelijk kunnen bereiken en aanspreken.

Creativiteit

Of het nou gaat om het opmaken van een visitekaartje of het vormgeven van een heel boek. Ik kom samen met jou tot een orgineel ontwerp.

Punctueel

Of het nou gaat om een normale of een spoed klus, ik lever mijn werk altijd correct en op tijd af. Ik loop er de kantjes niet van af en kom altijd mijn afspraken na.

Alles in één

Naast het vormgeven van producten kan ik deze ook voor u laten drukken. Dankzij mijn contacten in de drukkerij wereld kan ik dit voor een scherpe prijs regelen.
Mail me

opdrachten uitgevoerd voor: