Aard en de anderen dieren

Aard is een luiaard. Zoals je misschien al weet zijn luiaards de luiste dieren van allemaal, maar daar is Aard nog niks bij. Hij is liever lui dan moe.

Aard

"tijd voor een dutje"

Muis is klein en weet dat hij niet sterk genoeg is om het op te nemen tegen andere dieren. Dit maakt hem bang waardoor hij vaak stottert tijdens het praten.

Muis

"wa wa wa wat was dat"

Slang glibbert lekker overal langs. Hij is niet snel bang omdat niemand tegen zijn bijt kan. Slang heeft alleen vanwege zijn tong wel moeite om de "s" uit te spreken.

Slang

"zssssij jij daar wat"

Zwijn is de kleine macho van het dierenrijk. Hij denkt dat hij de hele wereld aankan maar omdat hij zo klein is vergeet hij soms zijn plaats.

Zwijn

"Ik heb geen hulp nodig"

Tijger is de koning van het bos. Niets of niemand kan hem aan en daar gedraagd hij zich ook naar. er valt niet te spotten met de koning.

Tijger

"Maak mij niet boos of anders"

De wedstrijd

 • Win 1 van de 12

  "bouw je eigen verhaal" box!

  Met deze box kun je op dezelfde mannier als het boek een verhaal maken. Bedenk zelf een verhaal met aard en ga aan de slag!

  Hoe kun je deze box winnen?

  Dit is heel makkelijk! schrijf zelf een verhaal en stuur deze op via de onderstaande knop. Elke maand verloten we onder de inzendingen 1 box!

  Verstuur jouw verhaal!

Nu in de winkel

Aard de luie Luiaard

Er was eens een luiaard genaamd Aard, die diep in de jungle leefde. Zoals je misschien al weet zijn luiaards één van de langzaamste en luiste dieren in de wereld. Ze leven een luizenleven van veel vrije tijd met weinig beweging en heel veel slapen. De jungle heeft genoeg eten voor alle dieren die daar leven. Maar deze bijzondere luiaard was de meest luie van alle luiaards. Zó lui, dat hij de hele dag een beetje aan het hangen was in zijn huis en al snel geen eten meer had.

Zoek de dichtstbijzijnde winkel