Loading...

RABOBANK MEDE SCHULDIG AAN HET FAILLISSEMENT VAN PELLIANO, Maar wie waren die gasten ook alweer?

Kent u Pelliano? Startup die u leuk zou moeten vinden omdat ze zich inzetten voor de terugkeer van de Dandy. Moest de Savile Row van het internet worden. Mede-oprichter Bernd Damme was ooit Pak van de Week en we gingen met een sexy zebra van Pelliano op de foto. Pelliano ging helaas failliet, dat was al een tijdje bekend. Hoe het zo ver heeft kunnen komen niet.

ALLES OVER WHISKY EN WAAROM JULLIE DE INDUSTRIE RUINEREN

Er is een stille evolutie gaande in sterke drankland: whisky moet het vaandel overnemen van gin-tonic. Klein probleempje: dat kunnen ze in Schotland helemaal niet aan. Komt het door de serie Mad Men? 'Misschien, het zal wel helpen. Maar wat wij zien is dat mensen zich tegenwoordig meer verdiepen in wat ze eten of drinken.

Een dom interview met Duncan Stutterheim

Duncan is ondernemer en onder andere mede-oprichter/eigenaar van ID&T. Op zijn achttiende jaar richtte Stutterheim een koeriersbedrijf op. Een jaar later begon hij met zijn broer Miles een bedrijf om gabberhousefeesten te organiseren. Dat bedrijf groeide uit tot ID&T, Nederlands grootste organisator van dance-events en tevens platenlabel, horecaonderneming en mediabedrijf.

Hoe twee jonge heren een briljant dom idee hadden

Blendle is een idee van Marten Blankesteijn. Om Blendle te ontwikkelen heeft Marten Blankesteijn samengewerkt met Alexander Klöpping, die regelmatig bij De Wereld Draait Door verschijnt. Het is het tweetal gelukt om investeerders enthousiast te maken over het idee van de digitale krantenkiosk met de naam Blendle, die voor iedereen beschikbaar is.