Loading...

Rabobank mede schuldig aan het faillissement van Pelliano

John Doe | 9 December

Kent u Pelliano? Startup die u leuk zou moeten vinden omdat ze zich inzetten voor de terugkeer van de Dandy. Moest de Savile Row van het internet worden. Mede-oprichter Bernd Damme was ooit Pak van de Week op 925 en we gingen met een sexy zebra van Pelliano op de foto. Pelliano ging helaas failliet, dat was al een tijdje bekend. Hoe het zo ver heeft kunnen komen niet.

Het laatste nieuws All News in our blog

Het fantastische leven van John Cryan, de nieuwe CEO van Deutsche Bank
John Doe | 10 December
John Cryan, voormalig UBS-baas, wordt de nieuwe CEO van Deutsche Bank. Hij gaat de met Libor besmette heeren Anshu Jain en Jurgen Fitschen opvolgen.
Lees verder
'Koning Willem Alexander zeilt als een aso en vaart op een ander zeilschip in’
John Doe | 9 December
Opmerkelijke onthulling in NRC Handelsblad vandaag. Onze vorst blijkt met zijn zeilboot De Groene Draeck vol op ‘ramkoers’ op een ander zeilschip te zijn ingevaren op de Waddenzee.
Lees verder
Jean de Colmont, de eigenaar en oprichter van Club 55, is afgelopen week overleden.
John Doe | 7 December
Saint-Tropez rouwt. Jean de Colmont, eigenaar van legendarische strandtent Club 55 en nachtclub Les Caves du Roy, heeft het tijdelijke voor het eeuwige verwisseld. Dat hebben zijn naasten bekendgemaakt.
Lees verder
Bezoek blendle

Alles over whisky en waarom jullie de industrie ruineren

John Doe | 9 December

Er is een stille evolutie gaande in sterke drankland: whisky moet het vaandel overnemen van gin-tonic. Klein probleempje: dat kunnen ze in Schotland helemaal niet aan. Komt het door de serie Mad Men? 'Misschien, het zal wel helpen. Maar wat wij zien is dat mensen zich tegenwoordig meer verdiepen in wat ze eten of drinken.

Het laatste nieuws All News in our blog

AH fusie: mysterieuzer dan database bonuskaart
John Doe | 10 December
De flirt tussen Ahold en Delhaize had wel wat eerder bekend gemaakt mogen worden meent een nogal gepikeerde Vereniging van Effectenbezitters (VEB). En over vertragingen gesproken....
Lees verder
Haantjes Kennedy Van der Laan op hormoontherapie?!
John Doe | 9 December
We vielen even van de bureaustoel af vanochtend, want het gaat er blijkbaar nogal ruig aantoe bij de knuffeladvocaten van Kennedy Van der Laan. Hormonen sessie en Vitaliteit en voeding?
Lees verder
Gratis €35 miljoen van KPN krijgen? Moet u dat wel willen?
John Doe | 7 December
KPN gaat met €35 miljoen cowboytje spelen in de startup scene, met durfkapitaal. Innovatie of idiotie, want is die Tech-industrie nu daadwerkelijk een boom of een bubble?
Lees verder
U kunt ons vertrouwen, we zullen maar één keer per week spam sturen.